Advarsel – denne lejekontrakt kan eksplodere nogen øjeblik

Mike Caringi, ejer af en lille New Jersey virksomhed, der sælger pumper, fandt sig selv over for en nervepirrende dilemma sidste sommer. Bør han fortsætte med at betale $ 1.500 hver måned for væsentlige teletjenester han ikke længere modtager og lejede udstyr han hævder blev aldrig installeret? Eller skal han stoppe med at lave betalinger og står over for en potentiel retssag fra den virksomhed, der finansieres udstyr under en ‘helvede eller høj vand’ lejekontrakt? Mr. Caringi selskab er en af flere tusinde små virksomheder rundt om i landet afhaspning fra konkurs af Norvergence, en forhandler af telekommunikations- og internettjenester. Kernen i sump er overfor Mr. Caringi og andre at Norvergence lykkedes at få kunder til at underskrive separat leasing og servicekontrakter, forudsat sine tjenester. Når Norvergence brat lukke sine døre, det efterladt tusinder af kunderne travlt med at erstatte telefon og Internet services mens forpligtet til at skallen ud over $ 200 millioner i leasingydelser til Wells Fargo finansielle, CIT og 30 andre leasingselskaber den næste fem år.
Hvordan kan du beskytte din virksomhed fra at blive ofre i en lignende situation? Sikkert, de fleste transaktioner, der involverer udstyr lejet i forbindelse med en relateret service bærer en vis grad af risiko. Du kan reducere denne risiko ved at tage visse forholdsregler. Først, hvor det er muligt, undgå leasing udstyr, når udstyret er beskyttet i en service. Chancerne er, at du vil blive hængende med udstyr hvis tjenesteyderen mislykkes. Sørg for at det leasede udstyr har en underliggende værdi, der berettiger til lejemålet. Ved at gøre en nutidsværdi beregning af alle betalinger skyldte under leasingaftalen og sammenligne denne værdi til den reelle markedsværdi af udstyret, du kan se, om lejemålet værdien er rimelig. Check at se, om udstyret, der bruges af andre lignende tjenesteudbydere, i tilfælde af en switch i service bliver nødvendigt. Endelig, Sørg for det udstyr, du vil leasing kan være solgt i efter-markedet. Som en sidste udvej, kan du være i stand til at skære dit tab ved at have evnen til at buy-out udstyr fra udlejer til videresælges til en anden.
Måske, er en af de bedste beskyttelse i tilmelding til en tjeneste, der kræver leasede udstyr grundigt evaluere tjenesteudbyder, før du fortsætter. Sørg for tjenesteyderen er finansielt sunde og har en lang track record for at levere fremragende service. Hvis det er muligt, anmode om og finansielle oplysninger om tjenesteyderen. Gøre en søgning på internettet nyheder at sørge for der er ingen bekymrende historier om tjenesteyderen. Være delvis til tjenester, der tilbyder udstyr under kontrakter, der binder service og brug af udstyr sammen, sådan at din forpligtelse til at betale er konditioneret på den tjenesteydelse. Endelig, da disse transaktioner altid bære nogle risiko, Sørg for, at en brat afbrydelse af tjenesten ikke vil have en væsentlig negativ indvirkning på din virksomhed eller forårsage en finansiel byrde.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.