En nybegynders Guide til at finde en revisor

Hvis du har nogensinde fundet dig selv forsøger desperat at administrere din egen økonomi, vil du sandsynligvis indrømme, at det ikke er så nemt som det lyder måske først. Ofte, den bedste fremgangsmåde når det kommer til at tage sig af din egen personlige finanser eller de af din virksomhed er at hyre en revisor til stykket numre og gøre meget af finansieringen arbejde for dig.

Selvfølgelig, du kan blive ønsker at hyre en revisor, men simpelthen ikke sikker på hvor du skal begynde på udkig, eller ikke ved hvordan man finder en god revisor. Hvis dette er tilfældet, så nedenstående oplysninger skal hjælpe dig på vej til at finde revisor skal du for din egen privatøkonomi eller for dem i din virksomhed.

Hvor at lede efter en revisor

Det første skridt til at finde en revisor er at vide, hvor at lede efter en. Mest offentlige og erhvervslivet revisorer vil blive opført i lokale telefonbøger, og vil sandsynligvis også har deres tjenester angivet online. Du kan også være stand til at finde en revisor i dit område ved at anmode om oplysninger fra et lokale handelskammer eller en lignende organisation, at tage sig tid til at søge de økonomiske sider af lokale aviser eller formiddagsblade for reklamer, lokale revisorer kan sted, eller at finde og kontakte en virksomhed gennemgå bestyrelsen i dit område og anmoder om oplysninger, som de kan have på lokale revisorer.

Hvad du skal kigge efter

Naturligvis er ikke alle revisorer skabt lige. Du vil finde den bedste person til at håndtere dine finanser, som du kan, så det er vigtigt at tage lidt ekstra tid og finde den revisor, der vil tjene dig bedst. Bede om anbefalinger, og tage et par øjeblikke at tjekke dem. Anmodning om at se legitimationsoplysninger for bogholderen, du overvejer, og finde ud af, hvor længe de har været i branchen. Du bør også tjekke for at se, præcis hvilke ydelser de tilbyder… Hvis intet andet, kan du muligvis få en rabat på ekstra services såsom skat forberedelse eller business indtjening rapportering.

Sørg for, at bogholderen, som du leje er en person, som du føler at du kan sætte din lid til, og tage sig tid til at fortsætte med at søge indtil du finder den revisor, der vil tjene dig og dine finansielle interesser bedst.

Personlige finanser vs Business finanser

Bør gøres en kort bemærkning, at bemærke, at din søgen efter en revisor kan være lidt anderledes, afhængigt af om grunden til, at du er på udkig efter en revisor er din privatøkonomi, eller for de finansielle behov i din virksomhed. Hvervet som en personlig revisor vil generelt være mindre end en, der er hyret af forretningsmæssige årsager, og du skal sørge for, at en virksomhed revisor er bekendt med de skattelove, der påvirker din virksomhed samt unikke finansielle behov virksomheder i dit område.

I de fleste tilfælde er det helt i orden at ansætte en enkelt revisor til at tage sig af både din personlige formue og din virksomhed økonomi, selv om der er nogle tilfælde, hvor det er mere realistisk at ansætte en anden person for hvert formål.

Uanset hvilken du vælger at, Sørg for at du har taget sig tid til at undersøge dine muligheder og at du er sikker på at du har fundet den rette person til jobbet.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.