Første gang købers Guide

Købe din første bolig kan være en vanskelig tid, især i disse dage med høje huspriser og lav jobsikkerhed. Men fortvivl ikke, www.mortgagedown.com har udarbejdet et par top tips til at gøre processen så smertefri som muligt for dig!

Få en aftale i princippet fra din favorit pant selskab, før du starter house jagt. Dette hjælper dig med at oprette din prisklasse og gør dig til en bedre ‘bet’ som en køber i øjnene på enhver sælgere, du møder.

Ikke bare stole på ‘realtors’ eller ‘ejendomshandel’. I dag, er det bedste sted at starte en ejendom søgning på nettet. Du kan også tjekke lokale aviser og selv drive omkring din foretrukne området søger private salg bestyrelser.

Gøre en tjekliste med det væsentlige, skal du have i dit nye hjem. Hvis du har brug for en garage, saya så. Hvis uden plads er afgørende, ikke gå se og hus uden det.

Aldrig gå alene – tage nogen med dig selv, hvis bare en ven. Alene, du kan gå glip af noget.

Aldrig give efter bare én visning. To besøg minimum er væsentlige, og de bør være på forskellige tidspunkter af dagen. Nogle områder, der synes sikker i løbet af dagen tænder dodgy natten!

Ignorere dekorationen. Lilla tapet kan altid tages! Det vigtige er plads og indretning af værelserne. Prøv at se dette, ikke farveskemaet anvendes af den aktuelle besættelsesmagten.

ALTID få en undersøgelse. Du vil ikke spare, hvis du ikke gør. I virkeligheden, det kunne være den dyreste penge-besparelse du nogensinde gøre! En god landmåler vil spotte de ting, du ikke kan, ligesom fugtig, sjusket ved tagarbejde osv.

I sidste ende, den gamle www.mortgagedown.com kliché om ‘plads føles rigtigt’ er sandt. Hvis du går i og du får ikke ‘wow’ følelsen, vil ikke du sandsynligvis nyde bor der.

Huske, da priserne er nu faldende i de fleste dele af verden, det er en købers marked og du kan tage din tid. Du kan også sætte lowball tilbud til tider som disse, og du kan blive overrasket over hvor lidt forhandling opad er nødvendig for at sikre et salg! Held og lykke med det, og glad for house jagt!
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.