Grundlæggende hjem opkøb

Den vigtigste investering, du nogensinde vil gøre er sandsynligvis køb af et hjem. Finde det rigtige hjem til dig kan være en lang og besværlig proces, men der er ingen vej udenom, at.
Kend dine ønsker og behov
Før der iværksættes på din rejse for house jagt, skal du vide, hvad du virkelig ønsker at finde. Sidder med pen og papir og en liste over alle de funktioner, du bekymrer sig mest om, såsom:
-Placering (i en bestemt by, skoledistrikt eller nabolag)
-Størrelse – hvor mange soveværelser og badeværelser
-Parkering–1-bil garage eller 2?
-Stil–2-etagers hus eller ranch stil hjem?
-Varme – fjernvarme og/eller aircondition?
Lige så vigtigt, i et nyt ark papir liste alle de funktioner, du absolut ikke ønsker i et hus. For eksempel:
-høj trafik område.
-høj støj område (lufthavnen, togstationen eller motorvej tæt på)
-vedligeholdelse–større reparationer nødvendige
Som du ser på huse, holde begge lister i tankerne. Dine lister kan ændre sig over tid som du gør mere ud. Du ønsker at tilføje eller fjerne funktioner, eller måske bliver du villig til at indgå kompromiser. Indse, at du højst sandsynligt ikke vil finde det “perfekte” hjem. Erfarne homebuyers vil fortælle dig, perfekte hjem findes ikke, de er lavet perfekt gennem hårdt arbejde.
Få din kredit rapport i rækkefølge
Inden man ser på egenskaber, skal du få din finanser i orden. Det er tid til at gennemgå din kredit rapport og rense det op, hvis at maksimere din kredit score. Mange mennesker ikke klar over, hvor vigtigt det er at kontrollere din kredit rapport regelmæssigt for at sikre det er nøjagtig. Du skal betale nogen forfaldne beløb, eller til at forhandle en afregningskursen for at lukke gælden. Få sådanne aftaler skriftligt før betale enhver løsning. Holde alle kvitteringer for alle faste elementer fra din kredit rapport, da det kan tage måneder at få gælden faktisk fjernet.
Forskning din hjemme-køb valg
Beslutte, hvilken type ejendom du er interesseret i. Vil du have en HUD ejendom, afskærmning, fast ejendom eller ejendom til salg af ejeren?
En række websteder liste hjem efter by, stat eller prisklasse. Besøg disse steder for at se billeder af hjem, mange med virtual tours, og gennemgå notering funktionerne.
Få forhåndsgodkendt til et lån
Du er klar nu til at finde en långiver og få dig forhåndsgodkendt til lån. At blive forhåndsgodkendt tilbyder en række fordele. Det vil afklare den prisklasse du har råd til. Også, når du finder hjem du ønsker, kan du placere en umiddelbar tilbud. Hvis du nødt til at afvente forudgående godkendelse, nogen kunne købe huset rigtigt ud fra under dig.
Flere specielle programmer er ofte tilgængelige fra långivere, som FHA eller Ameri-drøm, der kan spare dig penge i lukning. Spørge långiver om eventuelle særlige programmer, før du beslutter dig på et lån.
Find en god ejendomsmægler 3tilbudmurere.dk
Det er klogt for den første gang homebuyer til at arbejde tæt sammen med en ejendomsmægler, uanset hvilken type ejendom du leder efter. En kyndig ejendomsmægler vil gøre dit hus-jagt langt lettere. En god ejendomsmægler er normalt en god forhandler, og vil kunne hjælpe dig med det komplicerede papirarbejde inddrages i at placere et tilbud på et hus eller lukke en aftale.
Det er vigtigt, at du har en ejendomsmægler arbejder for dig som køber, snarere end at lægge på sælgers agent for det hus, du ønsker at købe. Sidstnævnte kan indebære en interessekonflikt, som normalt virker til din ulempe.
At vælge en ejendomsmægler du bør tjekke med dine venner og naboer for anbefalinger. Finde en agent, du føler dig tryg med og hvem der er vidende om det område, du håber at købe.
Disse er blot de grundlæggende principper for hjem opkøb. Du vil finde mange oplysninger du har brug for at mestre som du bevæger dig gennem købsprocessen, men at have disse grundlæggende under bæltet vil give dig et forspring murer Køge.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.