Jacinda Harris, Star Wars Forfatter, har nye lydbøger

Star Wars Lydbøger er de bedste lydbøger at lytte til for børn på grund af mange grunde. De er fyldt med gode historier. De er også underholdende og underholdende at lytte til. Lydbøger kan bruges sammen med enhver historie. Lydbøgerne vil give underholdning, der er endnu bedre end historien.

Der er mange Star Wars lydbøger til rådighed, der vil glæde dine teenagere og børn. Star Wars tv-shows og film betragtes som de største ting, der nogensinde er skabt. Mange børn ser stadig de originale Star Wars-film, hver gang en ny udgives. Det er ingen overraskelse, at star wars lydbøger er så populære hos voksne.

Disse historier kan nydes af forældre og gøres mere personlige, når de læses højt for deres børn. En god forfatter kan hjælpe forældre, hvis de har et barn, der ønsker at lytte Star Wars Lydbøger. Star Wars’ berømte figurer vil give dig mange store eventyr. Star Wars Lydbøger er fulde af fantastiske figurer, hvilket gør dem meget underholdende at lytte.

Star Wars historier vil holde dine børn engageret fra start til slut. Du kan finde mange star wars lydbøger, som du og dine børn kan lytte til fx døden kører audi lydbog. Darth Vader historier er et eksempel på en sådan lydbog. Dit barn vil elske at lytte til disse lydbøger, da Darth Vader truer galaksen.

John Davis, forfatter til Return of the Jedi lydbog serien, er en anden type historie, som du kan finde i Star Wars Audiobooks Collection. Du kan også købe Darth Bane romaner af John Davis. Disse Darth Bane Lydbøger vil være en fantastisk måde at have det sjovt med dit barn. Darth Banes roman og Darth Vaders Mørke Herre er tilgængelige som digitale downloads, så du kan vælge det format, du vil høre din yndlingslydbog.

Den nye republik af Jacinda Harris er en bestseller bog, der giver dig mulighed for at følge i fodsporene på Luke og Darth Vader, mens de kæmper de mørke kræfter. Disse star wars lydbøger kan lyttes til ved hjælp af enten en MP3-afspiller eller en bærbar dvd-afspiller, afhængigt af hvad du foretrækker. Grand Admiral Thrawn vil tage dig til forskellige planeter med sin private shuttle. Du vil blive ført til planeten Crait, hvor du kan finde Bota Caverns, en ørkenplanet. Denne ørkenplanet er hutternes oprindelse, og hvor grev Dook vader blev født.