Uddelegere eller drukne

Hvorfor spilde din dyrebare tid på at arbejde på opgaver, der ikke er helt sikkert din forte, når du kan uddelegere eller investere dine penge på en vare eller tjenesteydelse, som vil frigøre din tid? Du kan derefter fokusere på de mere vigtige områder i dit arbejde og dit liv.
Debbies historie
Debbie var direktør for sit eget computer firma, beskæftiger fire ansatte.
Debbie havde en hektisk livsstil. Hun arbejdede mange timer, havde tre børn og en mand til at organisere og ovenpå var midt i en større renovering af sit eget hjem. For at gøre tingene endnu værre, var hun også at studere for en Bachelor of Computer Science!
Ikke underligt at hun var stresset!
Her var en situation, hvor hun havde overbebyrdet sig unødigt. Hun havde alt for meget at gå i sit liv og var noget om snap!
Debbie var i stand til at sove ordentligt med alle de bekymringer og stamme af jonglering alt og havde forsømt sin egen selv i processen.
Debbie kiggede træt og haggard, da jeg først mødte hende. Hun var 15 kg overvægtig og kiggede på mindst 10 år ældre end hun virkelig var. Hun havde mistet kontakten med hvad er virkelig vigtigt for hende. Debbie forsøger at være superwoman!
Hun havde taget alt for meget og blev tvunget til at gennemgå hendes livsstil (eller mangel på samme) eller hun vil enten have et nervesammenbrud eller dø i processen.
Løsningerne
I arbejdet med mine klienter får jeg altid dem til at skrive ned alle de aktiviteter og ansvarsområder de er i øjeblikket involveret i, både på arbejdet og hjemme.
Ved at skrive dem ned kan du tydeligt se hvad er virkelig vigtigt og hvad der ikke er. Du kan også se, hvor du fylder op din dag med unødvendig aktivitet.
Med Debbie var der mange områder, hvor hun kunne frigøre hende tid til at give hende tid til sig selv som det nummer et prioritet og få noget fornuft tilbage i sit liv.
Før du tilføjer, kigge på fratrække
Jeg foreslog at Debbie, at hun skulle se på, hvilke aktiviteter og ansvarsområder hun kunne udsætte, slette, uddelegere eller outsource.
Dette er, hvad hun valgte at gøre:
Udsætte sin Computer Science grad til det følgende år.
Tilrettelægge en bygning selskab til projektet administrere hendes hjem renovering. Indtil dette tidspunkt havde hun organisere hele projektet på sin egen!
Leje en babysitter med en bil, der kunne afhente hendes børn fra skole og køre dem til deres aktiviteter. Babysitteren vil også tilberede middagen og gøre andre let huslige pligter.
Udnytte hendes bogholder meget mere ved at uddelegere til hendes grundlæggende administrationsopgaver, som hun var meget i stand til at gøre. Hendes bogholder var kun ansat tre dage om ugen og var glad for at arbejde en ekstra dag bistå Debbie med andre opgaver.
Deltage i hendes lokale fitnesscenter på 6:00 a.m. tre morgener om ugen og en gang i weekenden. Hun har også søgt rådgivning på sin kost.
Inden fire uger kan du se ændringen i Debbie. Hun var mere sikker, nu hvor hun har taget kontrol over sin situation. Hendes liv var at komme tilbage på sporet!
Det sidste ord
Det er virkelig let ikke at investere penge i dig selv.
Bruger du penge pÃ¥ din bil, din computer, din virksomhed, dit hjem og andre ‘ting’ i dit liv?
Er du ikke værdig nok til at investere i dig selv? Er den pris du betaler for forsømme selv virkelig det værd?
Hvad kan du udsætte, slette, uddelegere eller outsource så at du kan have mere tid til at leve dit liv?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.