Hvordan forbereder jeg mig til pensionering?

Da dagen endelig ankommer, vil du være klar? Hvad skal du gøre? Hvordan skal du forberede? Tja, hvis du er over 10 år fra pensionering, så bare sock væk tonsvis af penge i din 401k for nu. Denne artikel fokuserer på mennesker lidt tættere på pensionsalderen.
Så du er omkring 10 år fra pensionering. Hvad skal du gøre? Hvad bør du kigge på, og hvad ting kommer op som du typisk ikke tænke mens du arbejder? Der er 5 retningslinjer for dig at se på at forberede din finansielle Pension.
Har du en nødfond? Nogle eksperter siger, du skal holde mellem seks og 10 måneder værd af leveomkostninger. Når vi var yngre, som syntes latterligt. Hvordan kan du redde så meget og være forventes at spise? Vi havde børn hen til rejse og uddanne. Men nu tænker over det. Du er ældre. Udgifter er bosætte sig ned (håber jeg). Kig på dine leveomkostninger.
Mens du er der, gør et groft skøn over, hvad dine udgifter til Pension kan være. Du kan kun skøn da du ikke er gået på Pension og dens flere år ude i fremtiden. Men du kan få den generelle idé om hvad det vil koste. Dette er trin to mod planlægger din pensionering.
Næste, du gemmer nok? Er din 401k velnæret? Hvis ikke, dens sandsynligvis for sent til at fange virkningerne af renters rente. Tip til de yngre læsere. Af den tid du er gammel nok til at gemme en betydelig sum, tiden har unddraget du og du kan ikke drage fordel af kompoundering interesse. Men der er stadig håb. Du kan bidrage et betydeligt beløb i din skat udskudt Pension konto og Hvornår kan du også drage fordel af en “catch up bestemmelse”. Kan du leve på 90% af din nuværende indkomst? 80%?
Fem indtil fem. Trin 5 – 5 år til pensionsalderen. Kontakt din bankrådgiver og begynde at kigge på dine muligheder. Vil din sociale sikkerhedskontrol plus din virksomheds pensionering, plus din egen pension være nok? Kan du tegne lige interesse? Har du brug for en annuitet? Vil du kræve en reverse pant på dit hjem til at hjælpe dig i Pension? “5 indtil 5” reglen betyder sin tid til at sætte tingene i perspektiv.
Endelig, hvis du har brug for ejendom planlægning eller “rigdom overførsel” strategier, skal du kontakte en Kunderådgiver eller bedre, en finansiel advokat. Dette område bliver kompliceret hurtig. Du vil være sikker på, du har masser af penge for dig og din ægtefælle, men når du passerer væk, vil du belaste dine børn med skatter og efterlade dem næsten ingen penge? Eller din foretrukne velgørenhed får kun halvdelen af hvad du udpege på grund af skatter? Livsforsikring kan afdække dette komplekse område, ikke for livsforsikring, men at afdække de skattespørgsmål, der vil opstå.
Jeg håber, at disse retningslinjer kan hjælpe dig se, hvad der kommer. Hvis du er yngre, er tricket at sætte ryggen så meget som muligt. Hvem ved, hvis du kan stole på Social sikring eller virksomhedens pensionsordninger. Du er nødt til at se ud for dig selv.




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *